O igri

O MARKETBINGU

Marketbingo je igra u kojoj se igraci suocavaju sa razlicitim reklamama, odnosno sa brandovima i firmama koje iza toga stoje. Igrac je pozvan da, otvarajuvci ponudjene reklame, napravi izbor marki, ili ponudjenih simbola vezanih uz te brandove. Sa tim simbolima/markama, pravi svoju kombinaciju sa kojom ucestvuje u igri. Specificnost Marketbinga, u odnosu na „normalni“ Bingo, je u tome sto igraci indirektno, takoreci demokratski ,odlucuju o brojevima koji cine dobitnu kombinaciju. Brijevi su unaprijed odredjeni, ali se do kraja jedne runde ne zna koji ce brandovi/reklame „zauzeti“ odredjeni broj. Igrac ima mogucnost da prati promjene redosljeda u „Bingo-bubnju“ i to svakako doprinosi interesantnosti igre. Marketbingo nije cista igra na srecu, nego zahtjeva odredjeno umijece i paznju. Moze se svrstati u igre spretnosti. Dobici u Marketbingu su, kao i kod standardnog Binga, novcani.Igraci ne moraju ulagati sopstveni novac. Fond dobitaka se formira iz prihoda od reklama.
MARKETBINGO je podvrgnut sveobuhvatnoj pravnoj zastiti:
1.  Registracija svih relevantnih Domain-adresa ( www.marketbingo.com, www.marketbingo.de, www.brandingbingo.com, www.brandingame.com. itd. 
2.  Zastita autorskih prava ( kocept, dizajn ). Pravne aspekte prati poznata advokatska kancelarija : Maas_Rechtsanwalte , Richard-Wagner-Str. 13-17 50674 Koeln. Specijalizirana je za pravna pitanja u oblasti medija( posebno Internet)
3. Zastita imena/marke "Marketbingo". Registrovana pod brojem 30 2008 023 638 kod
    Deutsches Patent - und Markenamt München, od 10.04.2008.
4. Dokumentacija u vezi sa zastitom kompletnog koncepta "Marketbingo", ovjerena i deponovana
    u Notarskoj kancelariji "Dr. Jur. Peter Bock", Bergisch Gladbach

 

Rado cemo odgovoriti na Vasa eventualna pitanja u vezi sa „Marketbingo“ Radovace nas i kontakt sa potencijanim partnerima iz reklamne branse.
kontakt@marketbingo.com
info@marketbingo.com